Malin Hellsund, Hellsoverket

NÄSSJÖ / VÄXJÖ

Tjänster

Bicom utbildningar

  • Sköldkörteln och autoimmuna sjukdomar, 2020

  • Borrelia och intracellulära belastningar, 2019

  • Bicom djurbehandling

  • Grund 3, 2018

  • Grund 2, 2017

  • Grund 1, 2017

Övriga utbildningar

  • Undersköterska

  • Energimedicin

  • Hellsoverket Malin Hellsund
  • Hellsoverket
Beskrivning av tjänster

Bicom bioresonans

Kartläggning av överkänsligheter, belastningar samt andra ohälsotillstånd. Balansering med personens egna frekvenser. Fokus på Din hälsa och med utgångspunkt från upplevda besvär.

Kostrådgivning

Vi tror det är högst individuellt vad som är rätt för var och en. Hos oss får du hjälp med att hitta just din linje. Genom att ta hänsyn till din livsstil, hälsa och välbefinnande skapar vi tillsammans en plattform som kan hjälpa dig i dina matval framöver.

Livsstil och hälsa

Vi tar tillsammans reda på mer om vad just du behöver för att må bra. Vi hjälper dig med individuell coachning, kostprogram och teoretisk kunskap om mat och dess betydelse. I kombination med stöd i från gruppen, hjälps vi åt att hitta en lösning som fungerar för just dig i längden. Det finns inga quickfix utan det är en långsiktig satsning som du kan leva och trivas med livet ut.  Det ger dig en nyckel till ett friskare liv!

Om Malin

Mitt intresse för människor har jag haft med mig sedan barnsben. Jag har alltid stått upp för de svaga och älskat att hjälpa. Att jag valde en bana inom vården var för alla en självklarhet. Som undersköterska i flera år inom olika områden (medicin, fysioterapi, äldrevård mm) och med ett år på sjuksköterskeprogrammet har jag skapat en fin plattform för mina senare val i livet.

Kosten påverkar vår hälsa. Om man kan äta sig sjuk, kan man ju så klart äta sig frisk, eller hur! Den rätta kosten är högst individuell från person till person. Det som är rätt kost för dig är inte nödvändigtvis rätt kost för någon annan. Jag vill jaga näring och inte kilo. Jag vill prata om maten som gör magen glad och ignorera den som gör den ledsen.

Mat hade en betydande del även i mitt förra företagande, då jag drev ett matkasseföretag med inriktning på ekologisk och närproducerad mat. Även här var målet att hjälpa människor. Då till att få ihop sin vardag med ren, nyttig och näringsrik mat som främjar god hälsa.

Jag har alltid en bok, en podd eller någon kurs om hälsa eller kost på gång. Det har blivit som en härlig livsstil för mig. Jag har hela tiden en pågående drivkraft i att finna ny och intressant kunskap om naturlig läkning.

Förutom att komma tillrätta med olika obalanser och blockeringar, använder jag Bicom bioresonans som ett hjälpmedel för att ta reda på vilka födoämnen man har reaktioner på.

Om du vill ha hjälp med att komma tillrätta med dina kostvanor, lägga upp veckomatsedlar, eller vill veta hur du kan byta ut en viss råvara mot något annat.  Då kan du boka tid för det hos mig.

Vill du gå kurs i livsstil och hälsa? Läs mer på min hemsida: hellsoverket.se

Kontaktuppgifter
Malin Hellsund
Hellsoverket

Fristående samarbetspartner

Poppelgatan 8 A

571 39 Nässjö

c/o Alternativmedicinska kliniken

Sandgärdsgatan 23
352 30 Växjö

Telefon: 0380-450 65, 010-330 03 44
E-post: malin@halsaochlivskraft.se

KONTAKTA MALIN